Diensten | Ontwerp

Een ontwerp moet het juiste gevoel opwekken

Ken je dat, als je iets ziet en het gevoel hebt dat het klopt? Dat is naar mijn mening een krachtig ontwerp dat het juiste gevoel oproept bij de eindgebruiker of de doelgroep. Zo'n ontwerp of oplossing komt voort vanuit een concept. Het concept is de basis voor alle andere uitingen of middelen die worden ontworpen, bijvoorbeeld: een huisstijl, website of het opzetten van een nieuwe dienst of propositie.

Wat is een ontwerp?

Een ontwerp kan van alles zijn. Mijn kracht als ontwerper, zit in het feit dat ik verschillende oplossingen kan ontwerpen voor jouw vraagstuk of uitdaging. En wat die oplossing dan is, komt voort uit inzichten die we samen vergaren of die jij mij geeft vanuit jouw ervaring. De basis is dat we samen ontwikkelen en dat ik jou te allen tijde meeneem in het ontwerpproces.

Hoe maak ik een krachtig ontwerp?

Een krachtig ontwerp maak ik vanuit een duidelijke werkwijze, waarin ik jou en je doelgroep meeneem. Daarin zie je mijn mensgerichte aanpak. Vanuit jouw kernwaarden en visie gebruik ik als uitgangspunten voor de oplossing die ik uiteindelijk ontwerp. Bij het ontwerpen van een huisstijl, neem ik (bijvoorbeeld) jouw kernwaarden en visie als uitgangspunt voor de visuele stijl. Op die manier past het bij wie jij bent als mens en ondernemer.

Bekijk de projecten waarin ik ontwerp heb toegepast

Huisstijl ontwerp, Wordpress website
Wordpress website

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen