Ellis van Dam | concept | huisstijl | website | fotografie

Een huisstijl en website ontwerp voor een loopbaancoach

De klantvraag

Ellis van Dam geeft paardencoaching en werkt als coach en trainer. Ellis heb ik voorzien van een pakkende huisstijl gebaseerd op haar visie en kernwaarden. De huisstijl is verder verwerkt in verschillende communicatie middelen, zoals een website, ansichtkaart, visitekaartje, e-mailhandtekening en een social media strategie.

Wat heb ik gedaan?

positionering, naamgeving, huisstijl, website, social media

Visiegesprek

Vanuit een visiegesprek met Ellis zijn haar kernwaarden, doelen en wat zij belangrijk vindt in haar werk naar voren gekomen. Vanuit deze aanknopingspunten is een beeldmerk gemaakt dat aansluit op wie Ellis is als mens en als ondernemer.

Doorvoering van de huisstijl

Vanuit het ontwikkelde logo en de bijpassende kleuren en lettertypes is de huisstijl verder uitgewerkt. Dit heb ik gedaan doormiddel van verschillende communicatie uitingen, zowel offline als online. De communicatie uitingen dragen bij aan de herkenbaarheid en vindbaarheid van Ellis als ondernemer.

Vanuit een eigen, vernieuwende invalshoek verwoordde Daan mijn bedrijfsvisie en voorzag deze van een uniek logo. Daan werkt zorgvuldig en is gericht op het leveren van kwaliteit in alle opzichten, het product en het proces. Ik ben heel tevreden over mijn website en het logo. Een aanrader!

– Ellis van Dam

Het totaalplaatje

Uiteindelijk heb ik voor Ellis haar huisstijl, website en verschillende communicatie uitingen mogen ontwerpen. Daarnaast heb ik ook fotografie voor Ellis verzorgt. Op deze manier heb ik kunnen bijdragen aan een sterke visuele identiteit voor Ellis als ondernemer. Ook na oplevering van het project ondersteun ik Ellis (nog steeds) met het correct uitdragen van haar huisstijl met daar bij de passende middelen.

Meer weten over dit project of samen nadenken over jouw ideeën?
Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen