Succesfactor.nu | brandbook

Een brandbook voor Succesfactor.nu

De uitdaging

Succesfactor.nu is een online marketingbureau uit Deventer en is al enkele jaren actief in deze branche. De afgelopen jaren is Succesfactor.nu steeds meer gaan groeien en zij hebben zich ontwikkelt tot een serieuze partij op het gebied van online marketing. In deze jaren van groei was de visuele identiteit van Succesfactor.nu niet meer consistent. Er werden verschillende stijlelementen, fonts en kleuren gebruikt, waardoor de gehele branding van Succesfactor.nu een professionaliseringsslag nodig had.

Om de visuele identiteit te waarborgen heb ik een brandbook mogen ontwikkelen. In dit brandbook worden niet alleen huisstijl richtlijnen vastgelegd, maar de gehele merkidentiteit van Succesfactor.nu wordt erin beschreven. De merkidentiteit heb ik vast kunnen leggen door meerdere creatieve sessies te houden met de eigenaren van Succesfactor.nu. Vanuit daar heb ik een merkconcept ontwikkelt en heb ik in de visuele identiteit aanpassingen doorgevoerd om de consistentie weer terug te krijgen in de uitstraling

Brandbook-Succesfactor.nu-1
Brandbook-Succesfactor.nu-4
Brandbook-Succesfactor.nu-10
Brandbook-Succesfactor.nu-6
Brandbook-Succesfactor.nu-7
Brandbook-Succesfactor.nu-8
Brandbook-Succesfactor.nu-9

Meer weten over dit project of samen nadenken over jouw ideeën?
Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen