Zikke | webdesign

Conversie gerichte
website voor Zikke

De uitdaging

Zikke is een app die het mogelijk maakt om persoonlijke ambities en dromen zichtbaar te maken. De app is beschikbaar voor jong en oud. Ter promotie van de Zikke app heb ik in samenwerking met Prikr een conversie gerichte landingspagina mogen ontwerpen, waarbij Prikr verantwoordelijk is geweest voor de technische ontwikkeling. De landingspagina is opgebouwd vanuit het AIDA (attention, interest, desire, action) model. Dit marketing model passen we toe om de gebruiker over te halen om de Zikke app te downloaden.

Webdesign Zikke-1
Webdesign Zikke-3
Webdesign Zikke-2

Van wireframe naar design

Voordat we aan de slag zijn gegaan met het design van de landingspagina, hebben we wireframes gemaakt. Wireframes zijn digitale schetsen met een focus op content indeling. Waar moet welk content blok komen en waar dient die voor? Nadat de wireframes zijn uitgewerkt wordt er gestart met de design fase.

Webdesign-Zikke-11
Webdesign-Zikke-7
Webdesign-Zikke-5
Webdesign-Zikke-8
Webdesign-Zikke-10
Webdesign-Zikke-9

Meer weten over dit project of samen nadenken over jouw ideeën?
Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen