Implementatie | Communicatie middelen

Communicatie middelen die jou verder helpen

Misschien herken je het wel, je bent al een tijd aan het ondernemen en soms heb je gewoon even snel iets nodig. Een nieuwe brochure, poster of e-mailhandtekeningen. Je wil vooral snel schakelen en geholpen worden. Hier kan ik jou bij helpen. Als freelancer zijn de communicatielijnen bij mij kort en ik ben flexibel in mijn planning. Hierdoor kan ik snel taken aannemen, uitvoeren en eventueel laten produceren. Vooraf bespreken we een prijs, waarna ik direct aan de slag ga voor jou.

Jouw wensen staat centraal

Als designer kan ik veel verschillende communicatie middelen maken. Dat is voor jou als opdrachtgever natuurlijk prettig. Tijdens het uitvoeren van deze mogelijke werkzaamheden houd ik te allen tijde vast aan mijn mensgerichte aanpak. Het is namelijk zonde om iets te maken waar jouw klanten niet zoveel aan hebben. Om die reden bespreken we van te voren het doel van hetgeen dat ik voor jou kan maken.

Langere tijd ondersteuning nodig?

Misschien heb je voor langere tijd een designer nodig die jou kan ondersteunen. Ook daarvoor kun je gebruik maken van mijn expertise en kennis. Vooraf bespreken we wat ik voor jou kan betekenen en voor welk tarief ik dat kan doen. Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat jij het gevoel hebt dat je ook echt geholpen wordt en ik vind het belangrijk om iets te maken wat relevant is voor jou (of jouw klanten).

De voordelen van werk aan mij uitbesteden:

  • Korte communicatielijnen en inzicht in gemaakte uren
  • Flexibiliteit in mijn planning, waardoor ik snel iets kan oppakken
  • Geen hoge uurtarieven die je wel zal hebben bij een ontwerpbureau

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie?
Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Bekijk projecten waarin ik deze expertise heb toegepast

Positionering, Huisstijl ontwerp, Wordpress website

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen