Implementatie | Fotografie

Professionele fotografie van jou, je medewerkers of product(en)

Met professionele foto’s van jou zelf, je medewerkers, kantoor of product(en) kun jij het verschil maken. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarnaast brengen foto’s bijvoorbeeld een website tot leven en kunnen (potentiële) klanten zien wie jij bent en wat voor uitstraling jij of je bedrijf heeft. Ook voor social media zijn professionele foto’s onmisbaar. Je kan ze gebruiken bij posts of om je social media kanalen van deze tijd te houden.

Portret en sfeer fotografie

Naast mijn design werkzaamheden maak ik professionele foto’s. Fotografie ben ik al lang mee bezig, al vanaf kleins af aan. Ooit is het ontstaan als hobby, maar tegenwoordig maak ik ook opdrachtgevers blij met gave foto’s. Mijn specialisme ligt in het gebied van portret en sfeer fotografie. Dit doe ik voornamelijk op locatie, omdat jij je hier het meest op je gemak voelt en ik graag mensen fotografeer vanuit de plek waar zij hun ambities verwezenlijken.

Vooraf een vaste prijs en ongelimiteerde (professioneel) bewerkte foto’s

Sommige fotografen werken met prijzen per foto die je uiteindelijk kiest, dat doe ik niet. Vooraf spreken we een vaste prijs af, waarna ik een dag(deel) bij jou of op locatie langs kom om foto’s te maken. Na een voorselectie zal ik de foto’s professioneel naar wens bewerken en met jou delen. Daarna heb jij alle rechten op de foto’s en kun je ze overal voor gebruiken.

De voordelen van werk aan mij uitbesteden:

  • Vooraf ontvang je een vaste prijs, hierdoor weet je waar je aan toe bent
  • Ongelimiteerde (professioneel bewerkte) foto’s
  • Fotografie bij jou of op locatie naar keuze

Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen?
Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Bekijk projecten waarin ik deze expertise heb toegepast

Positionering, Huisstijl ontwerp, Wordpress website

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen