Ontwerp | WordPress website

Een Wordpress website voor online vindbaarheid

Een Wordpress website is de basis voor jouw online vindbaarheid. Als jouw klanten Googlen, wil je natuurlijk dat ze jou vinden. Daarnaast is het van belang dat een website geen overkill is aan informatie, maar de gebruiker op een fijne en overzichtelijke manier door jouw website kan gaan.

Een WordPress website laten maken

Bij het ontwikkelen van een website is het van belang om het doel duidelijk te hebben. Wil je producten gaan verkopen, wil je informatie geven of wil je jouw werk of expertise tonen? Nadat het doel helder is, ontwikkel ik een website vanaf de basis (noem het de fundering). Dit doe ik met een sitemap en wireframes. Een sitemap is als het ware het skelet van jouw website, hierin bepalen we welke pagina’s er moeten komen. Aan de hand van wireframes bepalen wat voor content op elke pagina moet komen. Nadat deze ‘fundering’ goed staat, start ik met het ontwerpen van de website. Dit doe ik in een ontwerpprogramma, waarin jij als klant live (vanaf je eigen laptop of PC) mee kan kijken. Zo ben je te allen tijde op de hoogte van de ontwikkeling en kun je in jouw eigen tijd comments plaatsen en feedback geven op het ontwerp.

brand designer uit deventer

Wat is WordPress?

WordPress is een zogenoemd ‘CMS’ systeem. Dit is het beheersysteem waarop jouw website wordt gemaakt. Dit systeem stelt jou in staat om zelf teksten en afbeeldingen te wijzigen op jouw website. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld en is daardoor een betrouwbaar systeem om te gebruiken. Als gebruiker kun jij vanaf elke laptop of PC inloggen in jouw WordPress omgeving.

De voordelen van een website door mij laten ontwikkelen:

  • Tijdens de ontwikkeling kun jij te allen tijde feedback geven, zonder daar fysiek voor af te spreken
  • Focus op gebruiksvriendelijkheid en snelheid
  • Zelf je website altijd kunnen aanpassen

Wanneer gaan we jouw website ontwikkelen?
Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Bekijk projecten waarin ik deze expertise heb toegepast

Huisstijl ontwerp, Wordpress website
Wordpress website

Heb je nog vragen over het laten maken van een website?

Neem vrijblijvend contact op met mij. Een kennismaking waarin we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen sta ik altijd voor open. Mail mij gerust via de onderstaande knop.