Service & brand design

Duidelijke diensten,
unieke oplossingen

Concept

Aan een goed ontwerp ligt ten grondslag altijd een concept. Een concept is het uitgangspunt of idee waar we onze keuzes in het ontwerpproces op baseren. Het geeft houvast en richting. De gedachte achter het concept bedenken we samen, waarna we gelijkgestemd het ontwerpproces in duiken.
Lees meer

Ontwerp

Vanuit het concept (of de concepten) dat we hebben ontwikkelt, ga ik aan de slag met het ontwerpen van een passende oplossing. Dit kan van alles zijn: een huisstijl, website of een campagne. Het ligt eraan wat jouw vraagstuk nodig heeft. Samen onderzoeken we de meest passende en werkbare oplossing.
Lees meer

Implementatie

Implementatie, klinkt lastig, maar dat is het niet. In dit proces maken we de connectie met jouw doelgroep. Dit kan door bijvoorbeeld het inzetten van social media, het tot leven laten komen van jouw bedrijf met fotografie of het opzetten van een promotiecampagne. Wanneer starten we?
Lees meer

Dezelfde aanpak in
ieder ontwerpproces

Iets bedenken of ontwerpen wat uiteindelijk niet het vooraf opgestelde doel behaald? Dat is zonde. Ik hoor mensen bijvoorbeeld vaak zeggen ‘ik moet social media gebruiken, omdat anderen dat ook doen’. Dat hoeft niet, het is zonde om ergens tijd en geld in te stoppen, zonder een doordachte strategie. Als ondernemer moet je doen wat bij jou past en nog belangrijker, je moet doen wat past bij jouw doelgroep. Het wordt vaak geroepen dat je moet weten wie je doelgroep of gebruiker is en hoe je daarop op in kunt spelen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Stap 1Begrijpen
Stap 2Bedenken
Stap 3Ontwerpen
Stap 4Implementeren

Klanten over hun ervaringen tijdens de samenwerking

Na jaren lang martelen op de computer met onze eigen website was het hoog tijd voor vernieuwing. Designer Daan Boot heeft na grondig overleg en na het verzamelen van gegevens voor ons een splinternieuwe website gemaakt. Korte lijnen, snelle reactie en vlotte aanpassingen hebben er voor gezorgd dat er een prachtige website online is gegaan.

Anno Loef

Ambitieus, doortastend en meedenkend. Dit zijn enkele woorden die Daan het beste omschrijven als ontwerper. De zorgvuldigheid en heldere aanpak van Daan maken het fijn om met hem samen te werken. Bij het ontwerpen van mijn eigen huisstijl heb ik aan hem, als buitenstaander, gevraagd om een concept te ontwerpen wat ik zelf kon door ontwikkelen. Hierbij heeft hij niet alleen een huisstijl ontworpen, maar ook de fotografie verzorgd.

Robin van Beek

Vanuit een eigen, vernieuwende invalshoek verwoordde hij mijn bedrijfsvisie en voorzag deze van een uniek logo. Daan werkt zorgvuldig en is gericht op het leveren van kwaliteit in alle opzichten, het product en het proces. Ik ben heel tevreden over mijn website en het logo. Een aanrader!

Ellis van Dam

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen