Logo ontwerp door Daan Boot

Logo laten maken
in Deventer

Wil je graag een logo laten maken in Deventer? Ik ben Daan Boot, service & brand designer met een mensgerichte aanpak. Ik kan voor jou een volledig nieuw logo maken dat past bij jouw wensen en ideeën of jouw huidige logo aanpassen of moderniseren. Benieuwd hoe ik het ontwerpen van een logo aanpak? Lees dan snel verder.
Logo laten maken in Deventer

Ben je ondernemer in Deventer of wil je beginnen met ondernemen vanuit deze regio? Dan kan ik jou voorzien van een logo dat past bij jouw wensen en aansluit op het gevoel dat je wil overbrengen. Misschien heb je al een concreet idee voor een logo of wil je juist dat ik jou adviseer vanuit mijn expertise. Alles is mogelijk. Vooraf spreken we een vaste prijs af en gaan we in gesprek over jouw visie als ondernemer, wat jij belangrijk vindt (als mens) en welke doelgroep je wil aanspreken. De input uit het gesprek geeft mij creatieve houvast om een aantal logo voorstellen mee te maken. Dit zal ik aan jou presenteren inclusief mijn onderbouwing. Daarna is het aan jou om een logo te kiezen wat het meest dicht bij jou zelf ligt.

Een nieuw logo v.s. een bestaand logo moderniseren

Als je nog geen logo hebt, beginnen we vanaf nul. Maar, als je al een bestaand logo hebt en deze wil moderniseren of vernieuwen hanteer ik een andere aanpak. Hierbij is het namelijk van belang om de herkenbaarheid van jouw huidige logo mee te nemen in een nieuw logo. Het zou namelijk zonde zijn als jouw herkenbaarheid vermindert door een volledig nieuw logo. Voor mij als designer is het belangrijk dat jij je goed voelt bij de (ontwerp)keuzes die we samen maken. Uiteindelijk ga jij het logo, jouw huisstijl en andere middelen uitdragen.

Vrijblijvend de mogelijkheden bespreken?

Als je nog twijfelt om een logo te laten maken in Deventer, dan kunnen we vooraf vrijblijvend in gesprek gaan over de mogelijkheden. Tijdens zo’n gesprek nemen we jouw wensen door en kan ik je een prijsindicatie geven. Voor jou kan dit fijn zijn om vooraf te weten, zodat je weet waar je aan toe bent. Duidelijke en concrete afspraken laten een ontwerpproces soepel verlopen leert de praktijk.

Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie?
Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Bekijk projecten waarin ik mijn expertise in heb toegepast

Huisstijl ontwerp, Wordpress website
Wordpress website

Wanneer gaan we jouw logo maken of moderniseren?

Heb je vragen over de prijs voor het laten maken van een logo of wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen? Je kunt altijd (vrijblijvend) contact met mij opnemen. Via de knop hieronder kom je direct met mij in contact. Handig toch?
Mail Daan