Privacyverklaring

Ik ben ervan bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik respecteer jouw privacy en ga vertrouwelijk met jouw (persoons)gegevens om. In deze privacy- en cookieverklaring informeer ik je over privacygevoelige aspecten van mijn diensten en website.

Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op de website www.daanboot.nl.

De wijze van verwerking van persoonsgegevens wordt door mij (Daan Boot) gedaan conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze verklaring leg ik uit welke persoonsgegevens ik gebruik en met welk ik dit doe.

Door gebruik te maken van deze website geeft je aan deze privacy- en cookieverklaring te hebben gelezen en geaccepteerd.

Verwerking persoonsgegevens

Ik beschik enkel over jouw persoonsgegevens wanneer je deze zelf aan mij verstrekt, bijvoorbeeld via het contactformulier op deze website.

Wanneer je contact met mij wil opnemen middels het contactformulier, vraag ik je om jouw persoonsgegevens te verstrekken. Deze persoonsgegevens worden tijdelijk opgeslagen in mijn systeem.

Doeleinden verwerking

Ik gebruik de volgende persoonsgegevens, alleen als je daar zelf toestemming voor geeft:

  • voor en achternaam
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • adresgegevens

De persoonsgegevens die ik van je verwerk, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • om met je in contact te kunnen komen
  • offertes en facturen te versturen

Cookies

Mijn website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst. De cookies worden gebruikt om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Ik gebruik de volgende cookies:

  • functionele cookies; deze cookie zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren
  • deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens

Beveiliging en bewaartermijnen

Ik neem passende maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik. Uitsluitend noodzakelijke personen hebben toegang tot jouw persoonsgegevens.

Uw persoonsgegevens worden door mij bewaard en verwerkt voor een redelijke periode die noodzakelijk is voor het doel van de verwerking.

Inzage, correctie en verwijdering

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heb je als betrokkene/websitebezoeker een aantal rechten. Denk hierbij aan het recht op inzage, verwijdering, correctie, verzet en het klachtrecht. Je kunt jouw rechten uitoefenen door contact met mij op te nemen via contact@daanboot.nl.

Indien je een klacht hebt over de wijze waarop ik met privacy omga, kun je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Derden

Ik verstrek in geen geval persoonsgegevens aan derden, zonder jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

Wanneer je via mijn website wordt doorverwezen naar een andere website is deze verklaring niet meer van toepassing. Deze privacyverklaring geldt enkel voor mijn website: www.daanboot.nl.

Wijzigingen

Deze privacy- en cookieverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze verklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Bekijk projecten waarin ik mijn expertise in heb toegepast

Positionering, Huisstijl ontwerp
Wordpress website

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen