Projecten

Bekijk hier een overzicht van mijn projecten

Huisstijl ontwerp, Wordpress website
Wordpress website
Brandbook
Wordpress website
Wordpress website
Positionering, Huisstijl ontwerp, Wordpress website

Klanten over hun ervaringen tijdens de samenwerking

Na jaren lang martelen op de computer met onze eigen website was het hoog tijd voor vernieuwing. Designer Daan Boot heeft na grondig overleg en na het verzamelen van gegevens voor ons een splinternieuwe website gemaakt. Korte lijnen, snelle reactie en vlotte aanpassingen hebben er voor gezorgd dat er een prachtige website online is gegaan.

Anno Loef

Ambitieus, doortastend en meedenkend. Dit zijn enkele woorden die Daan het beste omschrijven als ontwerper. De zorgvuldigheid en heldere aanpak van Daan maken het fijn om met hem samen te werken. Bij het ontwerpen van mijn eigen huisstijl heb ik aan hem, als buitenstaander, gevraagd om een concept te ontwerpen wat ik zelf kon door ontwikkelen. Hierbij heeft hij niet alleen een huisstijl ontworpen, maar ook de fotografie verzorgd.

Robin van Beek

Vanuit een eigen, vernieuwende invalshoek verwoordde hij mijn bedrijfsvisie en voorzag deze van een uniek logo. Daan werkt zorgvuldig en is gericht op het leveren van kwaliteit in alle opzichten, het product en het proces. Ik ben heel tevreden over mijn website en het logo. Een aanrader!

Ellis van Dam

Vrijblijvend telefonisch sparren over jouw idee of vraag?

Waarschijnlijk heb je ideeën of vragen die je graag eens wil bespreken. Ik biedt een gratis telefoongesprek, waarin we kunnen praten over jouw vragen of ideeën. Mail mij je telefoonnummer, dan bel ik jou. Makkelijk toch?
Direct bellen